Om oss

Sveriges bredaste utbud av laser hittar du i våra välkomnade lokaler i Hjorthagen / Norra Djurgårdsstaden. Vi arbetar med medicinsk, estetisk och kirurgisk laser. Vi har funnits i över 25 år.

Hos oss hittar du även estetiska injektionsbehandlingar, avancerad hudvård, microneedling, coolshaping, LPG, PRP, fibrolast/plasmapen, massage och fotvård.

Irradia kliniken är referensklinik till Irradia AB, som tillverkar lasrar. Eftersom vi har ett nära samarbete med Irradia AB har vi ständigt tillgång den senaste laserinformationen och teknologin på marknaden.

Vi har även nära och tät kontakt med SLMS, Svenska Laser-Medicinska Sällskapet.

Medarbetare

Viktoria Ramström

Klinikchef/vd, certifierad laserterapeut, ekologisk hudvårdsterapeut, LPG terapeut, ägare

Göran Holmberg