Coolshaping / fettfrysning

Fettfrysning/cryolipolys är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer. Fettfrysning kan inte ersätta traditionell fettsugning men är ett alternativ för den som med rätta förutsättningar söker en enklare behandling utan smärta och behov av återhämtning.

Fettfrysning med Coolshaping RS1 använder sig av ett eller flera enheter som suger in fettvävnad, kyler ner den till minus 10 grader och förstör fett-cellerna. Fettceller är mycket mer känsliga för kyla och dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas.

Den avgörande skillnaden mot andra icke-kirurgiska metoder är att cellerna inte bara töms på sitt innehåll, utan dör och rensas ur kroppen under en period på några veckor. Fettcellerna löses långsamt upp och innehållet som består av olika fettsyror läcker sakta ut och tas om hand av kroppens egna system som transporterar bort dem.

Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren. Slutligt resultat kan man se efter cirka 3-4 månader.

  • Man kan behandla 2 områden samtidigt.
  • Minimalt med obehag under behandlingen
  • Ingen återhämtningstid
  • Upp till 25% eliminering av fett efter 1:a behandlingen
  • Behandlingsområden mage, kärlekshandtag, lår, rygg, höfter, armar.

Boka din behandling direkt online eller 08-664 17 52