Hudföryngring med Laser

Här har vi ett omfattande utbud av olika behandlingar, vanligt med kombinationer mellan olika lasrar och även andra metoder. Vilka, vad och pris ber vi få att lämna efter en konsultation.

Skin Rejuvination (Hudföryngring, laser)

Vid hudföryngring med laser sänds laserljus med långa våglängder (1064 nm) ned i huden. Långvågigt koherent ljus har djup penetration i huden. Det orsakar värmeutveckling i över- och läderhuden. Vi använder oss av NdYAG-laser. När det blir tillräckligt varmt dras kroppens kollagen ihop sig samtidigt som det stimuleras till kollagennybildning. Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk. Strukturen i huden och balansen mellan talgproduktion och fuktbevarande förmåga förbättras, porer och små kärl minimeras, huden stramas upp, pigmenteringen blir jämnare, huden blir mjuk, fräschare och får mer spänst och lyster!

Hollywoodbehandling/carbon laser peeling

En effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och slätare hud. Carbon laser peeling, som behandlingen är en peeling-behandling med laser där yttersta lagret i huden peelas. Gamla/döda hudceller försvinner och lämnar huden fräsch och jämnare.

Djuprengöring ansikte (Laser)

Denna behandling är unik. Vi ger dig en djuprengöring med hjälp av kortpulsad YAG-laser. Laserljuset slår sönder de svarta pormaskarna och för upp dem till ytan utan inverkan på omkringliggande vävnad. Det behövs alltså ingen sönderklämning av din fina hudstruktur. Du ser efter några dagar hur pormaskarna tränger upp ur huden likt torrt pulvriserat smuts som lätt tvättas av med vatten. Huden får lyster och fräschör igen. Det behövs oftast fler än en behandling. Vi rekommenderar 1-3 behandlingar med ca 10 dagars mellanrum.

Aknebehandling avancerad (Laser)

I denna behandling använder vi KTP-laserns unika egenskaper. Med sin djupa penetration i huden är den oslagbar att förebygga och minska aktiv akne-inflammation. Ljuset torkar ut, minskar inflammationen och ökar immunförsvaret. Detta har en omedelbar effekt och med upprepade behandlingar så ökar du chansen att bibehålla effekten många veckor t o m månader efteråt.

Laser främjar också kollagen- förnyelse för att förbättra tonen och struktur i huden. De största fördelarna av behandlingen är att metoden dämpar aknens inflammationsfas, samt att risken för akneärr minskar betydligt. Här lägger vi även till djuprengöring med YAG-laserns kortpulsade frekvens som lyfter upp orenheter i huden.

Boka din behandling direkt online eller 08-664 17 52