Erbjudande

Erbjudande

 

 

ERBJUDANDE I OKTOBER

LYSTER LYSTER & LYSTER

Injektioner hos vår läkare Samira
Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Den lämpar sig för de som önskar en anti ageing effekt genom att huden stramas upp och hudkvaliteten förbättras. Alla som har tecken på åldrande hud skulle ha nytta av en sån behandling.
Behandlingen sker i två omgångar med en månad emellan.

Pris för båda behandlingarna (2 x 2ml produkt) 6800kr, vi bjuder dig på ett område botox vid samma tillfälle, värde 2900kr.

Vill du bara göra botox men på fler områden bjuder vi dig på ett område. Gör du två områden betalar du bara för ett, gör du tre områden betalar du bara för två. Värde 1000kr.

Hos oss har du alltid 20 % rabatt om du gör en ny botox inom 4 månader.

Laser hos Viktoria
Få lyster med vår omtyckta Hollywoodbehandling / Carbon laser peeling 1800kr.

Behandlingen är en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och slätare hud. Yttersta hudlagret peelas med laser så att gamla/döda hudceller försvinner och lämnar huden fräsch och jämnare.

Gör en behandling och få en valfri Dermaceutic-produkt på köpet (gäller ej Tri Vita C30).

Avancerad hudvård hos Liudmila
90 min av ren lyx och avkoppling för 1600kr
En klassisk ansiktsbehandling där vi nu bjuder dig på inslussning av c-vitamin med hjälp av ultraljud och en skön handmassage som avslutas med inpackning. Värde 1500kr.

 

LPG hos Paulina.
Om du vill göra LPG-behandling på kropp och ansikte samtidigt så får du 50% rabatt på en av behandlingarna, pris 1125kr (ordinarie pris 1500kr)

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka din behandling direkt online eller 08-664 17 52