Kroppsbehandling / Fotvård

Kroppsvård

På Irradia Kliniken kan vi konsten att ta hand om dig. Vi erbjuder ett flertal kroppsbehandlingar, allt från klassisk muskel massage, hot stone massage, koppning, kroppskrubb och LPG. Unna dig det lilla extra genom att boka en behandling där vår kunniga terapeut Paulina kommer att ta väl hand om dig.

Fotvård

Få mjuka och fräscha fötter med våra fotvårdsbehandlingar. Vi tar hand om din fotvård på bästa sätt oavsett om du vill ha hjälp med svullna, ömma trötta fötter eller torra och spruckna hälar så har vi lösningen för Dig.

Genom att hålla en bra fotvård kommer du genast att känna dig mer välvårdad.
Fotvård hos oss är en mycket skön behandling för trötta och ömma fötter. Hos oss får du hjälp med nageltrång, fotsvamp, hälsprickor och liktornar mm.

Vi ger dig dessutom råd som gör att du kan undvika framtida besvär för dina fötter.

Paulina som utför fotvård hos oss på Irradia Kliniken är välutbildad och har mångårig erfarenhet av professionell fotvård och pedikyr.

Regelbunden fotvård är både effektivt och ett behaglig sätt att undvika förhårdnader och ömma fötter. Även om du upplever att det inte förekommer några tydliga besvär kan en regelbunden fotvård förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.

Du kan välja till fot- och/eller massage av vader eller ett långvarigt lack.

Boka din behandling direkt online eller 08-664 17 52